HUF

A fogantyúk tervezésénél az IKEA bútorlapok méreteit vettük figyelembe. Ez azt jelenti, hogy az általunk biztosított csavarral 16-21 mm-es a bútorlapra tudod őket felszerelni. Tehát ha nem IKEA-s bútorod van, de ennek a méretnek megfelel, arra is fel tudod szerelni a fogantyúkat. De akkor sem kell aggódnod, ha ettől eltérő méretű a bútorod. Megfelelő méretű csavarral tulajdonképpen bármilyen vastagságú bútorlapra felszerelheted őket.


Langyos, szappanos vízbe áztatott nedves ruhával gyengéden töröld át a fogantyúkat, majd hagyd megszáradni. Az igazán hosszú élettartam érdekében használhatsz bőrápoló szereket is. Ezeket először egy kevésbé látható felületen próbáld ki. A fogantyúkat soha ne áztasd hosszan vízben, mert úgy könnyen kiszáradnak. A bőr sajátossága, hogy idővel kicsit besötétülhet, de ez kifejezetten jól áll neki, patinássá teszi.


Vegyszermentes tisztítás ajánlott, száraz vagy enyhén nedves törlőkendővel. Ügyelj rá, hogy víz és zsiradék ne érje gyakran, mert az hosszú távon minőségromláshoz vezethet.


Vegyszermentes tisztítást javaslunk, enyhén nedves törlőkendővel.


A fogantyúkat alapvetően beltéri bútorokra terveztük, így a minőségüket csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha beltéren használod őket.


A matricák használhatóak kültéren is, de az UV sugárzás hatására a színek idővel fakulhatnak. Ezért inkább beltéri használatra javasoljuk; minőségüket és élettartamukat ebben az esetben tudjuk garantálni.


A matricáink legjobban teljesen sík, száraz, tiszta felületen tapadnak meg. Eltérő felületek, amik rücskösek vagy porózusak esetleg szennyezettek, gyengítik a tapadást. ezért ügyelj rá, hogy felhelyezés előtt alaposan tisztítsd meg a felületet, amire fel szeretnéd ragasztani. Téglafalon és csempén tehát nem garantáljuk a matricák tartósságát.


Igyekszünk minél több információt adni a felszereléshez. Az instrukciókat a termékleírásban találod meg. Személyesen nem tudunk segíteni a felszerelésben.


A furattávolság a porcelán fogantyúk esetében 95 mm. Ez az egyik furat közepétől a másik furat közepéig mért távolság.


A lyuktávoság a lyuk közepétől a másik lyuk közepéig 13,5 cm, de javasoljuk, hogy a szekrényen fúrt lyukak távolsága ennél kisebb legyen a kényelmes használat érdekében. A mi javaslatunk a felhelyezéshez 12 cm , de a távolságot úgy tudod beállítani, ahogy számodra kényelmes.


Minden ötletre és megkeresésre nyitottak vagyunk, ezért ha van konkrét elképzelésed, szívesen segítünk a megvalósításban! Azt azonban kérünk, vedd figyelembe, hogy bizonyos mennyiség alatt nem kifizetődő; az egyedi gyártásnak magasabb lesz az idő-és költségigénye is.


Amennyiben nem kaptál még értesítést arról, hogy feladtuk a csomagod, igen. A csomag feladása után (erről értesítőt küldünk) már nincs lehetőség a szállítási cím módosítására.


Rendelésed bankkártyával tudod fizetni az oldalon, de át is utalhatod nekünk az alábbi számlaszámra: 11709002-25966220
Utalás esetén a következő adatokat add meg:
Kedvezményezett neve: Trickea Hungary Kft.
Bank neve: OTP Bank
Közleménybe, kérünk, a rendelés számát tüntesd fel!


Egyelőre csak webshopként működünk, ezért nincs lehetőség személyes átvételre.


A rendelésed feldolgozásáig e-mailben (info@trickea.hu) van lehetőséged annak törlésére.


Egyelőre csak a webshopon tudsz rendelni. Személyesen különböző vásárokon és piacokon találkozhatsz velünk és a termékekkel, ahol lehetőség van élőben is megnézni őket.


A rendelésed véglegesítéséről e-mailben küldünk értesítést. Amint feladtuk a csomagodat, arról is e-mailt küldünk neked. Innentől kezdve kb. 4-5 munkanap, mire megérkezik a csomagod.


Rendelésed vagy bankkártyával vagy előre utalással tudod kifizetni. Utánvétre nincs lehetőség.


Amennyiben a rendelés feldolgozása előtt jelezted e-mailben, hogy törölnéd a rendelésed, felvesszük veled a kapcsolatot, és visszautaljuk a pénzt a bankszámládra.


A rendelés feldolgozásáról, illetve a csomagod feladásáról is küldünk értesítőt. Ez kb. egy hetet vesz igénybe.


Minden fenti esetben az ÁSZF-ben meghatározott jótállási és kellékszavatossági rendelkezések az irányadóak. Kérjük, hogy ez esetben haladéktalanul vedd fel velünk a kapcsolatot az info@trickea.hu e-mail címen.


A szállítást külön tételként adjuk hozzá a rendelésedhez, amit fizetés előtt látsz is.


Igen, de valószínűleg hosszabb idő alatt érkezik így meg hozzád a rendelésed.


Bármilyen kérdésed van, írj nekünk az info@trickea.hu e-mail címre, vagy keress minket a Facebook oldalunkon: link


Nem, mi nem vagyunk az IKEA viszonteladói, tőlünk csak a mi webshopunkon található termékeket tudod megvásárolni.


A koncepciónk alapvetően az, hogy a jól bevált IKEA bútoraidat fogantyúink és matricáink segítségével személyre tudd szabni. A termékek kialakításánál azt vettük figyelembe, hogy rengeteg háztartásban találhatóak meg az IKEA bútorai, de ezek mind egyformák. Annak nyújtunk megoldást, aki vágyik arra, hogy kicsit egyediek legyenek a bútorai, de csak ezért nem akar megválni tőlük. Termékeinkkel nem csak a pénztárcádat, de a környezetedet is kímélheted.


Minden ilyen megkeresést örömmel veszünk! Ebben az esetben arra kérünk, küldj magadról egy bemutatkozó anyagot az info@trickea.hu e-mail címre. A bemutatkozó megtekintése után igyekszünk minél hamarabb felvenni veled a kapcsolatot.