HUF

Állati barátok bútor- és falmatrica szett A3

3 295,00 Ft /db

Művészi tervezésű matricáink használatával könnyen dekorálhatod lakásodat. Falra és bútorra is egyszerűen felragaszthatod, így könnyen tudod egyedivé, stílusossá varázsolni otthonod bármely részét.

Állati barátaink mindig jól érzik magukat egymás társaságában. Az állatokat tetszőleges elrendezésben helyezheted bútoraidra vagy a faladra. A matrica átlátszó anyagra van nyomtatva, így kérünk, vedd figyelembe, hogy fehértől eltérő színű falon megváltozhatnak a színek árnyalatai.

Kategóriák: ,

Használati útmutató

A matrica kizárólag sima és megfelelően tisztított felületre tapad. Ebből következik, hogy pl. fűrészporos tapétára, téglafalra nem fog megfelelően ragadni. Sima tapétára viszont gond nélkül felvihető. Ügyelni kell arra is, hogy a felület megfelelően portalanítva legyen. Ehhez egy száraz ronggyal töröld át a fal vagy bútor felületét.

Átlátszó matricáinkat első sorban fehér felületre javasoljuk felragasztani, mert a színes fal/bútor színe befolyásolhatja az eredeti matrica színeit.

A termék 3 rétegből áll. Hordozó, matrica és átvívő fólia. Az átvívő fólia segít a matricát a felületre ragasztani karcolás és gyűrődés mentesen.

Nézzük lépésről lépésre a felhelyezést:

1. A ragasztani kívánt felületet alaposan portalanítsd, vagy szükség esetén zsírtalanítsd.

2. A matricát határozott és erős mozdulattal simítsd át, hogy megkönnyítsd a leszedését.

3. Pozícionáld a kívánt helyre a matricát úgy, hogy a tetejét a felülethez ragasztod egy festőszalaggal.

4. Hajtsd fel a matricát, hogy a tetejéről elindítva a hordozót el tudd távolítani.

5. Húzd lassan lefelé a hordozót körülbelül a matrica feléig.

6. Fentről lefelé haladva egy simító (pl. plasztik kártya) segítségével erős nyomással vidd a felületre a matricát. Ha elértél a hordozóig, húzd a hordozót tovább lefelé.

7. Távolítsd el a ragasztó szalagot és minimum 300 fokos szögben lassan haladva húzd le az átvívő fóliát. (Ha azt tapasztalod, hogy a matrica is lejön akkor a felület tapadása nem megfelelő. Ekkor kézzel segíts, hogy a matrica a kívánt felületen maradjon.)

8. Arra is van lehetőséged, hogy egy matrica szett mintáit tetszőleges elrendezésben helyezd fel a bútorodra vagy faladra. Amennyiben tehát darabonként szeretnéd felhelyezni a matricákat, az első és második lépés után ollóval vágd körbe a mintákat. A grafikát mi már szakszerűen körbevágtuk neked, így nem kell pontosan a vonal mentén haladnod. Húzd le a hordozó réteget és helyezd a kívánt felületre a matricát. Erősen símítsd át többször, majd húzd le az átvívő fóliát.

Méret

A3