EUR

Diófa szögletes fogantyú struktúrált fekete rézzel

2 550,00 Ft4 990,00 Ft /db

Diófából készült tömörfa fogantyú fekete színű, strukturált felületű sárgarézzel. Mindkét alapanyag kíváló minőségű, és remekül illenek egymáshoz. Ebben a fogantyúban kiváló minőségű diófát használtunk, melyet vízbázisú olajjal felületkezeltünk. A fa jellegzetességéből adódóan minden fogantyú egyedi, rajzolatuk és árnyalatuk is különbözhet. A sárgaréz rész cink ötvözettel készül, amitől igazán strapabíró lesz. A megfelelő felületkezelésnek köszönhetően ellenáll a párának, emiatt pedig kevésbé oxidálódik. A fém és fa kombinációjának, valamint formájának köszönhetően sok stílushoz el tudjuk képzelni: modern minimalista, loft/indusztriális vagy MCM (mid-century modern) .

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

További információk

Hosszúság

XS – 60 mm, M- 150 mm, L – 200 mm, XL – 250 mm

Tisztítás

Vegyszermentes tisztítás ajánlott enyhén nedves törlőkendővel.

Felhelyezés

A felhelyezésnél a bútoron fúrt lyuk átmérője 3,5-4 mm kell, hogy legyen. Ha ennél nagyobb lyuk van jelenleg a bútoron, az sem probléma, mert a fogantyúhoz facsavart adunk, mely beszorítja magát a fogantyúba és fixen fog tartani, lévén, hogy azon ettől keskenyebb a lyuk.

Az általunk adott csavarral 16 – 21 mm vastagságú előlapra tudod felszerelni a fogantyúkat. Ha ettől eltérő vastagságú az előlapod, akkor egy számodra megfelelő hosszúságú, 4 mm átmérőjű facsavarral kell dolgoznod.

Helyezd a fogantyút kívülről a lyukhoz, majd hátulról csavard bele a facsavart, míg szépen fel nem fekszik a bútor előlapjára.

Fontos, hogy a felhelyezéshez manuális csavarhúzó használata javasolt! Amennyiben elektromos csavarbehajtót használsz, akkor is az utolsó pár milimétert becsavarását javasoljuk kézzel elvégezni, hogy ne keletkezzen feszültség a fogantyúban.

Méretek

Négyféle méretű fogantyú közül választhatsz, melyeken több furattáv van, hogy tényleg bármilyen bútorra fel tudd helyezni.

Méretek: S Hossza: 100mm
Szélessége: 16-22 mm
Magassága: 25 mm
Furattávolság: 32-64 mm
M Hossza:150 mm
Szélessége: 16-22 mm
Magassága: 25 mm
Furattávolság: 64-96-128 mm
L Hossza: 200 mm
Szélessége: 16-22 mm
Magassága: 25 mm
Furattávolság: 128-160mm
XL Hossza: 300 mm
Szélessége: 16-22 mm
Magassága: 25 mm
Furattávolság: 192-224 mm