HUF

Fekete diófa henger alakú fogantyú sárgarézzel

3 250,00 Ft5 990,00 Ft /db

Fekete diófából készült tömörfa fogantyú sárgarézzel. Mindkét alapanyag kiváló minőségű, és remekül illenek egymáshoz. A fekte diófa Észak-Amerikából származik. Igazán különleges, fafajta, amit vízbázisú olajjal felületkezeltünk. Ettől igazán kellemes, meleg a tapintása. A fa jellegzetességéből adódóan minden fogantyú egyedi, rajzolatuk és árnyalatuk is különbözhet. A sárgaréz rész cink ötvözettel készül, amitől igazán strapabíró lesz. A megfelelő felületkezelésnek köszönhetően ellenáll a párának, emiatt pedig kevésbé oxidálódik. Formájának és anyagának köszönhetően modern glam stílusú otthonokba ajánljuk, de MCM (mid-century modern) enteriőrbe is remekül passzol.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

További információk

Hosszúság

XS – 50 mm, M – 150 mm, L – 180 mm, XL – 212 mm

Tisztítás

Vegyszermentes tisztítás ajánlott enyhén nedves törlőkendővel.

Felhelyezés

A felhelyezésnél a bútoron fúrt lyuk átmérője 3,5-4 mm kell, hogy legyen. Ha ennél nagyobb lyuk van jelenleg a bútoron, az sem probléma, mert a fogantyúhoz facsavart adunk, mely beszorítja magát a fogantyúba és fixen fog tartani, lévén, hogy azon ettől keskenyebb a lyuk.

Az általunk adott csavarral 16 – 21 mm vastagságú előlapra tudod felszerelni a fogantyúkat. Ha ettől eltérő vastagságú az előlapod, akkor egy számodra megfelelő hosszúságú, 4 mm átmérőjű facsavarral kell dolgoznod.

Helyezd a fogantyút kívülről a lyukhoz, majd hátulról csavard bele a facsavart, míg szépen fel nem fekszik a bútor előlapjára.

Fontos, hogy a felhelyezéshez manuális csavarhúzó használata javasolt! Amennyiben elektromos csavarbehajtót használsz, akkor is az utolsó pár milimétert becsavarását javasoljuk kézzel elvégezni, hogy ne keletkezzen feszültség a fogantyúban.

Méretek

Négyféle méretű fogantyú közül választhatsz, melyeken több furattáv van, hogy tényleg bármilyen bútorra fel tudd helyezni.

Méretek: S Hossza: 100mm
Szélessége: 16-22 mm
Magassága: 25 mm
Furattávolság: 32-64 mm
M Hossza:150 mm
Szélessége: 16-22 mm
Magassága: 25 mm
Furattávolság: 64-96-128 mm
L Hossza: 200 mm
Szélessége: 16-22 mm
Magassága: 25 mm
Furattávolság: 128-160mm
XL Hossza: 300 mm
Szélessége: 16-22 mm
Magassága: 25 mm
Furattávolság: 192-224 mm