EUR

Fekete fém háromszög fogantyú

1 990,00 Ft /db

Ha odavagy a geometrikus formákért, és szereted is variálni őket, akkor ez a fogantyú ideális választás. Anyaga alumínium, amiből mára ismét menő lakberendezési kiegészítők készülnek. Miért pont a fogantyúk maradnának ki ebből?

Önmagában, komódon is remekül mutat, de főleg kétajtós szekrényre, párban ajánljuk. Ha bevállalós vagy, még az elrendezéssel is játszhatsz kicsit. Letisztult formája miatt minimalista, indusztriális enteriőrbe javasoljuk.

Csak 2 maradt készleten (utánrendelhető)

Kategóriák: ,

Tisztítás

Vegyszermentes tisztítás ajánlott enyhén nedves törlőkendővel.

Felhelyezés

A felhelyezésnél a bútoron fúrt lyuk átmérője 4-4,5 mm kell, hogy legyen. Az általunk adott csavar hossza 25 mm, amivel 18 – 22 mm vastagságú előlapra tudod felszerelni a fogantyúkat. Ha ettől eltérő vastagságú az előlapod, akkor egy számodra megfelelő hosszúságú, 4 mm átmérőjű csavarral kell dolgoznod. Helyezd a fogantyút kívülről a lyukhoz, majd hátulról csavard bele a csavart. Fontos, hogy a felhelyezéshez manuális csavarhúzó használata javasolt! Amennyiben elektromos csavarbehajtót használsz, akkor is az utolsó pár miliméter becsavarását javasoljuk kézzel elvégezni, hogy ne keletkezzen feszültség a fogantyúban.

Méretek

Hossz 80 mm
Szélesség 37 mm
Mélység 20 mm
Furattávolság 64 mm