HUF

Pasztell beton kör fogantyú terrazzo – barack

2 590,00 Ft /db

Nagy szilárdságú finombeton fogantyú, mely moderné és stílusossá tehetik szekrényeidet. Csiszolt, vízzáró felületkezeléssel készült, így igazán strapabíró és tartós.

A terrazzo technológia sajátosságából adódóan minden bútorgomb felülete teljesen egyedi. A változatos szemcse elrendezés minden esetben más mintázatot ad, tehát nincs két egyforma darab, ettől lesz igazán egyedi és különleges.

A fogantyúkat Boldog Anita, az AB Concrete Design alapítója tervezte és gyártotta.

Főleg komódokhoz, ruhásszekrényekhez, tárolókhoz ajánljuk.

 

Beépített bútorhüvellyel, csavarral és alátéttel.

Készleten

Kategóriák: ,

Tisztítás

Vegyszermentes tisztítás ajánlott, száraz vagy enyhén nedves törlőkendővel. Ügyelj rá, hogy víz és zsiradék ne érje gyakran, mert az hosszú távon minőségromláshoz vezethet.

Felhelyezés

Az általunk adott csavarral 16 – 21 mm vastagságú előlapra tudod felszerelni a fogantyúkat. Ha ettől eltérő vastagságú az előlapod, akkor egy számodra megfelelő hosszúságú, 4 mm átmérőjű csavarral kell dolgoznod.

A felhelyezésnél a bútoron fúrt lyuk átmérője 4-4,5 mm kell, hogy legyen. Ha a jelenlegi átmérő esetleg ennél nagyobb, akkor az alátét használata szükséges: ezt a szekrény előlapján kell a lyukhoz helyezni.

  • A fentiek alapján tehát helyezd a fúrt lyukhoz a fogantyút kívülről. A fogantyúból kiálló hüvely távtartóként szolgál, hogy könnyen meg tudd fogni a gombot. (Ha a fúrt lyuk akkora, hogy belecsúszna a hüvely, kívülről helyezd a lyukhoz az alátétet.)
  • Óvatosan csavard be a csavart a bútorlap hátoldaláról a termékbe.

Méretek

A gomb átmérője: 35 mm

Vastagság: 15 mm

A felhelyezésnél a bútoron fúrt lyuk átmérője 4-4,5 mm kell, hogy legyen.