HUF

Porcelán fogantyú – nyuszi

3 350,00 Ft /db

Ha egy igazán prémium kiegészítőt szeretnél bútoraidra, akkor a porcelán fogantyúink kiváló választásnak fognak bizonyulni! Az egy időben „fehér aranyként” emlegetett porcelán rendkívül masszív és ellenálló anyag, így nem kell tartanod törékenységétől.

A részletgazdag formatervezésnél figyelembe vettük az ergonomikus használhatóságot és az esztétikus, letisztult megjelenést is. Az állatformák tervezését számtalan gyerekrajz inspirálta; a gyerekek által elképzelt megjelenítést próbáltuk életre kelteni. A gyereknek és szülőnek egyaránt kényelmes megfogást a fogantyúk oldalába mart bemélyedések biztosítják, bármilyen funkciót töltsön be a fogantyú.

A termékeket Sütő Erika iparművész tervezte és gyártotta.

Készleten

Tisztítás

Vegyszermentes tisztítás ajánlott enyhén nedves törlőkendővel.

Felhelyezés

A felhelyezésnél a bútoron fúrt lyuk átmérője 4-4,5 mm kell, hogy legyen. Az általunk adott csavarral 16 – 21 mm vastagságú előlapra tudod felszerelni a fogantyúkat. Ha ettől eltérő vastagságú az előlapod, akkor egy számodra megfelelő hosszúságú, 4 mm átmérőjű csavarral kell dolgoznod. Helyezd a fogantyút kívülről a lyukhoz, majd hátulról csavard bele a csavart.

Méretek

Hossza x szélessége: 53 x 38 mm

Vastagsága: 30 mm