EUR

Sárgaréz kör fogantyú

2 030,00 Ft /db

Tömör sárgarézből készült kör alakú fogantyú. Tudjuk, hogy a semleges alapok időtállóak, ezért is szeretjük annyira ezt a fogantyút. Egyszerű a formája, az alapanyaga mégis stílusossá teszi, emellett pedig rendkívül strapabíró.

A megfelelő felületkezelésnek köszönhetően ellenáll a párának, emiatt pedig kevésbé oxidálódik. Igazából bármilyen enteriőrben el tudjuk képzelni, de ha választanunk kellene, a klasszikus és MCM (mid-century modern) stílus kedvelőinek ajánlanánk elsősorban.

Készleten

Kategóriák: ,

Tisztítás

Vegyszermentes tisztítás ajánlott enyhén nedves törlőkendővel.

Felhelyezés

A felhelyezésnél a bútoron fúrt lyuk átmérője 4-4,5 mm kell, hogy legyen. Az általunk adott csavar hossza 25 mm, amivel 18 – 22 mm vastagságú előlapra tudod felszerelni a fogantyúkat. Ha ettől eltérő vastagságú az előlapod, akkor egy számodra megfelelő hosszúságú, 4 mm átmérőjű csavarral kell dolgoznod. Helyezd a fogantyút kívülről a lyukhoz, majd hátulról csavard bele a csavart. Fontos, hogy a felhelyezéshez manuális csavarhúzó használata javasolt! Amennyiben elektromos csavarbehajtót használsz, akkor is az utolsó pár miliméter becsavarását javasoljuk kézzel elvégezni, hogy ne keletkezzen feszültség a fogantyúban.

Méretek

Szélesség 25 mm
Magasság 20 mm