HUF

Sárgaréz kúp fogantyú

1 550,00 Ft /db

Tömör sárgarézből készült kúp alakú fogantyú. Egy modern klasszikus, ami sosem fog kimenni a divatból; az egyszerűségétől lesz olyan nagyszerű.

Alapanyagából adódóan igazi ékszere lehet bútoraidnak. Rendkívül strapabíró. A megfelelő felületkezelésnek köszönhetően ellenáll a párának, emiatt pedig kevésbé oxidálódik. Új kedvencünk, az MCM (mid-century modern) stílus kedvelőinek ajánljuk, de szuperül mutat klasszikus enteriőrben is.

Készleten

Kategóriák: ,

Tisztítás

Vegyszermentes tisztítás ajánlott enyhén nedves törlőkendővel.

Felhelyezés

A felhelyezésnél a bútoron fúrt lyuk átmérője 4-4,5 mm kell, hogy legyen. Az általunk adott csavar hossza 25 mm, amivel 18 – 22 mm vastagságú előlapra tudod felszerelni a fogantyúkat. Ha ettől eltérő vastagságú az előlapod, akkor egy számodra megfelelő hosszúságú, 4 mm átmérőjű csavarral kell dolgoznod. Helyezd a fogantyút kívülről a lyukhoz, majd hátulról csavard bele a csavart. Fontos, hogy a felhelyezéshez manuális csavarhúzó használata javasolt! Amennyiben elektromos csavarbehajtót használsz, akkor is az utolsó pár miliméter becsavarását javasoljuk kézzel elvégezni, hogy ne keletkezzen feszültség a fogantyúban.

Méretek

Szélesség 20 mm
Magasság 20 mm