HUF

Tölgyfa pocket fogantyú – lakkozott

1 430,00 Ft2 030,00 Ft /db

Tölgyfából készült tömörfa fogantyú. Minden darab a legnagyobb odafigyeléssel készül el, felületük szépen megmunkált. A vízbázisú selyemfényű lakkozásnak köszönhetően pedig kellőképpen ellenáll a külső hatásoknak. A fa jellegzetességéből adódóan minden fogantyú egyedi, rajzolatuk és árnyalatuk is különbözhet. A fogantyúkat hazai fából, hazai vállalkozással együtmműködve készítettük. A fogantyúink tervezésekor az ergonómiát is mindig szem előtt tartjuk. Így volt ez ennél a modellnél is: a zsebes kialakításnak köszönhetően nagyon jól kézre áll, ezért elsősorban komódokra, konyhaszekrényekre, gardrób ajtókra ajánljuk. A modern vonalvezetésnek és az alapanyagnak köszönhetően többféle stílusú otthonban jól mutat, legyen akár skandináv vagy rusztikus.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

További információk

Hosszúság

150 mm, 200 mm

Tisztítás

Vegyszermentes tisztítás ajánlott enyhén nedves törlőkendővel.

Felhelyezés

A felhelyezésnél a bútoron fúrt lyuk átmérője 3,5-4 mm kell, hogy legyen. Ha ennél nagyobb lyuk van jelenleg a bútoron, az sem probléma, mert a fogantyúhoz facsavart adunk, mely beszorítja magát a fogantyúba és fixen fog tartani, lévén, hogy azon ettől keskenyebb a lyuk.

Az általunk adott csavarral 16 – 21 mm vastagságú előlapra tudod felszerelni a fogantyúkat. Ha ettől eltérő vastagságú az előlapod, akkor egy számodra megfelelő hosszúságú, 4 mm átmérőjű facsavarral kell dolgoznod.

Helyezd a fogantyút kívülről a lyukhoz, majd hátulról csavard bele a facsavart, míg szépen fel nem fekszik a bútor előlapjára.

Fontos, hogy a felhelyezéshez manuális csavarhúzó használata javasolt! Amennyiben elektromos csavarbehajtót használsz, akkor is az utolsó pár milimétert becsavarását javasoljuk kézzel elvégezni, hogy ne keletkezzen feszültség a fogantyúban.

Méretek

Hossza: 150 mm / 200 mm

Szélessége: 30 mm

Magassága: 30 mm

Furattávolság:

Kétféle méretű fogantyú közül választhatsz, melyeken több több furattáv van, hogy tényleg bármilyen bútorra fel tudd helyezni. A 150 mm-es fogantyúk furattávja: 64-96-128 mm. A 200 mm-es fogantyúk furattávja: 128-160 mm.