HUF

Vizivilág akvarell bútor- és falmatrica szett A3

3 295,00 Ft /db

Művészi tervezésű matricáink használatával könnyen dekorálhatod lakásodat. Falra és bútorra is egyszerűen felragaszthatod, így könnyen tudod egyedivé, stílusossá varázsolni otthonod bármely részét.

A tengeri világ megálmodója és alkotója Rekka design. A kedves kis figurákból akár kalandos esti mese is kerededhet. Az állatokat és mintákat tetszőleges elrendezésben helyezheted bútoraidra vagy a faladra.

Készleten

Kategóriák: ,

Használati útmutató

A matrica kizárólag sima és megfelelően tisztított felületre tapad. Ebből következik, hogy pl. fűrészporos tapétára, téglafalra nem fog megfelelően ragadni. Sima tapétára viszont gond nélkül felvihető. Ügyelni kell arra is, hogy a felület megfelelően portalanítva legyen. Ehhez egy száraz ronggyal töröld át a fal vagy bútor felületét.

Átlátszó matricáinkat első sorban fehér felületre javasoljuk felragasztani, mert a színes fal/bútor színe befolyásolhatja az eredeti matrica színeit.

A termék 3 rétegből áll. Hordozó, matrica és átvívő fólia. Az átvívő fólia segít a matricát a felületre ragasztani karcolás és gyűrődés mentesen.

Nézzük lépésről lépésre a felhelyezést:

1. A ragasztani kívánt felületet alaposan portalanítsd, vagy szükség esetén zsírtalanítsd.

2. A matricát határozott és erős mozdulattal simítsd át, hogy megkönnyítsd a leszedését.

3. Pozícionáld a kívánt helyre a matricát úgy, hogy a tetejét a felülethez ragasztod egy festőszalaggal.

4. Hajtsd fel a matricát, hogy a tetejéről elindítva a hordozót el tudd távolítani.

5. Húzd lassan lefelé a hordozót körülbelül a matrica feléig.

6. Fentről lefelé haladva egy simító (pl. plasztik kártya) segítségével erős nyomással vidd a felületre a matricát. Ha elértél a hordozóig, húzd a hordozót tovább lefelé.

7. Távolítsd el a ragasztó szalagot és minimum 300 fokos szögben lassan haladva húzd le az átvívő fóliát. (Ha azt tapasztalod, hogy a matrica is lejön akkor a felület tapadása nem megfelelő. Ekkor kézzel segíts, hogy a matrica a kívánt felületen maradjon.)

8. Arra is van lehetőséged, hogy egy matrica szett mintáit tetszőleges elrendezésben helyezd fel a bútorodra vagy faladra. Amennyiben tehát darabonként szeretnéd felhelyezni a matricákat, az első és második lépés után ollóval vágd körbe a mintákat. A grafikát mi már szakszerűen körbevágtuk neked, így nem kell pontosan a vonal mentén haladnod. Húzd le a hordozó réteget és helyezd a kívánt felületre a matricát. Erősen símítsd át többször, majd húzd le az átvívő fóliát.

Méret

A3