HUF

Rólunk

Portre

Az egész az egyetemen kezdődött, ahol rájöttünk, hogy mennyire jól tudunk csapatban dolgozni, mert kiegészítjük egymást. Mindenki másban jó. A sok beadandó közben barátok lettünk. Ott voltunk egymás mellett a nagy eseményeknél: esküvő, gyerek, szülinapok, karácsonyi morzsabulik 🙂

Közben mindannyiunkban ott munkált a vágy, hogy valami sajátot hozzunk létre, miközben mindenki multi környezetben élte az életét. Így egy közös kávézás alkalmával, amikor épp mindenki építkezett, felújított vagy épp a második gyerekszobát igyekezett berendezni, jött az ötlet. Mindig az Ikea bútorait választottuk mert szeretjük a letisztult, megfizethető dizájnt, de mégis hiányzott belőle valami, amitől igazán magunkénak érezhetjük. Amikor keresgéltünk, hogy mivel lehetne egyedivé tenni ezeket a bútorokat, lehangoló volt a felhozatal.

Így született meg a Trickea ötlete. Célunk, hogy olyan egyedi megoldásokat kínáljunk, amik lehetővé teszik, hogy kis befektetéssel egyedi otthont varázsolhassunk. Ezáltal megalkothassuk a stílusunknak és egyéniségünknek megfelelő otthont. Ebben szeretnénk segíteni legyen szó új bútorok egyedivé tételéről vagy meglévők újjá varázsolásáról.